IInspirace a Tipy na rodinnou zábavu
obrázek spokojené rodiny
MENU

veselé výlety, zábavná dovolená, rodinné hry a úžasné zážitky pro děti i rodiče

Přejít na obsah

Skvělé nápady na rodinné výlety a dovolenou o květnových svátcích

rodinnazabava.cz
Vytvořil v Tip na aktivity pro rodiny s dětmi ·
Tags: svátkymájdovolenaeurovikendodpocinekvýlet

Přemýšlíte co s volnem, které nabízejí májové svátky 1. 5. a 8. 5. 2017? Máme pro vás několik skvělých nápadů na využití májových svátků.

[image:image-4]


Jak nejlépe využít volno aneb 4 = 10 nebo 8 = 16

Letos oba svátky vycházejí vskutku luxusně a to na pondělí. Díky tomu si můžete prodloužit oba víkendy anebo si vzít v práci 4 dny volna a užívat si krásných 10 dní zasloužené dovolené.
Stačí začít s rodinou dovolenkovat od soboby 29.4.2017 až do pondělka 8.5.2017 :-). Hezké, že?

Pokud si chcete hodně a na dlouho odpočinout od pracovních povinností, pak si můžete dovolenou prodloužit o další 4 pracovní dny od 9.5 do 12.5 + víkend, tedy dovolenkovat úžasných 16 dní.

Kam vyrazit?

DOVOLENÁ - Pokud se rozhodnete pro dlouhý odpočinek, tzn. 10-denní dovolenou, je nejlepší vyřídit dětem 4 denní volno ve škole, zabalit kufry a vyrazit za sluníčkem k moři načerpat energii. Vzhledem ke květnovému termínu, je třeba zvolit destinaci, kde na vás budou čekat sluncem prohřáté pláže a teploučké moře, v kterém bude pro vás i děti plavání a potápění radostným zážitkem.

[image:image-2]

Toto vše vám mohou nabídnou více či méně vzdálené exotické a orientální země (nabídka májových zájezdů k nahlédnutí zde), z nichž jedna je pro letošní rok naprostým hitem. A to nejen pro výhodnou cenu, zájezdy Last Minute se pohybují v ceně od 16 000 Kč i s polopenzí, ale i pro dosažitelnost. Za pouhých 6 hodin letu jste v orientální a exotické zemi, kde na vás čeká krásné slunečné počasí
kolem 30 stupňů, luxusní hotely i služby, příroda i poušť, nádherné písečné pláže, blankytně modré moře a jiné dechberoucí krásy. Touto top destinací jsou oblíbené Spojené arabské emiráty (SAE), kde si můžete společně s rodinou užívat květnové moře a vychutnávat si dary této země, která vám láskyplně otevírá svou náruč. A vzhledem k tomu, že náš portál je zaměřen na rodiny s dětmi a rodinnou zábavu, tak by byl hřích vás neseznámit s rodinnými hotely ve Spojených arabských emirátech, které z vaší společné dovolené učiní tu nejlepší odpočinkovou i zábavnou dovolenou pod sluncem.

Další oblíbené země, které jsou vhodné pro květnovou dovolenou, jsou:


- Kapverdské ostrovy,
-
Dominikánská republika,
-
Egypt,
- Kanárské ostrovy,
- Turecko.

[image:image-3]VÍKENDOVKA - Možná, že nepatříte mezi příznivce odpočinku na pláži, a raději dáte přednost víkendové relaxaci či oblíbené aktivitě v tuzemsku, případně krátkému výletu do zahraničí. Díky májovým svátkům se můžete vydat s rodinou za zábavou nebo odpočinkem už v pátek. Zde je pár tipů kam vyrazit a co podniknout o prodlouženém víkendu.

Zábavní parky aneb víkend,
na který děti nikdy nezapomenou

Nejlepší volbou pro rodinu s dětmi je výlet za zábavou do některého ze zábavních parků v ČR nebo v zahraničí.

Například
největší aquapark v naší republice, který najdete kousek od Prahy, má pro vás přichystané vodní radovánky na celý den. Pokud však chcete smysluplně využít prodloužený víkend a k tomu svým dětem splnit jejich sen, doporučujeme vám zakoupit pobytový balíček - Rodinný pobyt v aquaparku s výletem do ZOO Praha.

[image:image-5]

Zařídíte tak dětem i sobě
úžasné zážitky nejen na tobogánech a jiných vodních atrakcích, ale také radost z procházky mezi zvířátky. Kromě toho se celá vaše rodina může těšit na různá překvapení a také na návštěvu dendrologické nebo botanické zahrady.

Pro milovníky adrenalinu a nespoutané zábavy, doporučujeme návštěvu některého ze zábavních parků a aquaparků v zahraničí. Mezi oblíbené a hojně navštěvované patří legendární Disneyland ve Francii a Legoland v Německu. Navštívit tyto parky na jeden den je nedostačující, proto je prodloužený víkend k návštěvě naprosto ideální.

V Legolandu máte k dispozici ubytování v prázdninové vesničce Legoland FERIENDORF a to buď v domečku
s terasou na LEGO téma rytíř, dobrodruh, pirát či závodník a nebo v hotelu Ritterburg, který je napodobeninou hradu.

[image:image-6]

Disneyland též nabízí ubytování v hotelu. Pokud se rozhodnete pro výlet do Disneylandu s CK, můžete si vybrat zájezd s ubytováním a dopravou letecky nebo autobusem. V mnoha případech cestovky zájezd do Disneylandu malinko okoření například
foto-pauzou u Eiffelovy věže nebo uspořádají zájezd nejen do Disneylandu, ale zároveň také do druhého nejoblíbenějšího zábavního parku Asterix. Díky tomu si můžete během návštěvy Francie užívat zábavu v obou parcích.

[image:image-7]

Odpočinek na 100% aneb wellness rozmazlovačka

Máte rádi bublinky, pohodu a romantickou atmosféru? Pak zajisté dáte přednost prodlouženému víkendu v hotelu s možností spa a wellness procedur.

V rámci rodinného pobytu (nabídku pobytů pro rodiny s dětmi najdete zde), bude o celou vaší rodinu dokonale postaráno a navíc uděláte to nejlepší pro své zdraví a dobrou náladu - masáže, plavání, sauna, relaxační vířivka, pobyt na čerstvém vzduchu, procházky v přírodě a jiné příjemné zážitky, při kterých načerpáte novou energii a budete se cítit jako znovuzrození.

[image:image-8]

I děti se zde nudit nebudou. K zábavě jim poslouží dětská hřiště, dětský koutek, herna, vodní radovánky v bazénu... V rámci služeb některých hotelů můžete využít i půjčovnu kol a vydat se s dětmi na projížďku po kraji.

TIP: Pobytový balíček pro rodinu s dětmi -
Pestrý víkend na Jižní Moravě, který si užijí jak milovníci dobrého vína, wellness a aktivního odpočinku, tak i rodiny preferující „nicnedělání“.

Výhoda rodinných pobytů spočívá v tom, že jsou šité na míru rodině s dětmi, tudíž si pobyt báječně užijete vy rodiče i vaše děti. Součástí rodinného pobytu je samozřejmě nejen ubytování, ale i snídaně, polopenze nebo plná penze. Navíc v rámci pobytu získáte balíček různých služeb a volné vstupy. To znamená, že
např. můžete bezplatně využívat wellness centrum, obdržíte vstupenky do Zoo nebo na prohlídku zámku, děti dostanou zmrzlinu a vy lahvinku vína apod.

Na skok do víru zahraničního velkoměsta

R
ádi poznáváte historická města a jejich památky, nové lidi, místní kulturu i zvyklosti? Milujete nakupování, zábavu a ochutnávání gastronomických specialit dané země? Toužíte vidět na vlastní oči výstavy světoznámých umělců či koncerty svých oblíbených interpretů? Pak zažijte na vlastní kůži tu pravou atmosféru velkoměsta a užijte si prodloužený víkend dle svých představ např. v Paříži, Vídni, Londýně, Benátkách, Miláně, Budapešti, či v Bratislavě.

[image:image-9]

Pronajměte si výhodně svůj soukromý rekreační apartmán v historickém centru města nebo domek na periferii
(inspirujte se touto fantastickou nabídkou ubytování v soukromí), sbalte si to nejdůležitější, nasedněte do auta a vyrazte s celou rodinou a případně i pejskem za dobrodružstvím, zábavou i poznáváním. Buďte volní, svobodní a nezávislí. Užijte si víkendový pobyt naplno, bez svazujících programů organizovaných zájezdů.

[image:image-10]

Pokud dáte raději přednost eurovíkendu s průvodcem, pak se vydejte do víru velkoměsta s cestovní kanceláří. CK vám zařídí dopravu autobusem nebo letecky, ubytování v hotelu a také celodenní program s průvodcem. Některé cestovky vám dají na výběr - jejich program nebo váš vlastní program. To je dobré v případě, že nechcete podnikat organizované výlety a chcete být svými pány.


TIP: Cestujte výhodně! Využijte aktuální slevy na eurovíkendy a rodinné pobyty

Věříme, že pro vás naše tipy
k prožití té nejlepší májové zábavy i zaslouženého odpočinku byly užitečné, a že si květnové svátky všichni společně báječně užijete.



Bez komentářů


Návrat na obsah