IInspirace a Tipy na rodinnou zábavu
obrázek spokojené rodiny
MENU

veselé výlety, zábavná dovolená, rodinné hry a úžasné zážitky pro děti i rodiče

Přejít na obsah

Dětské závody Bike Prague - jedinečná zábava pro ostřílené malé bikery i úplné nováčky

rodinnazabava.cz
Vytvořil v Tip na aktivity pro rodiny s dětmi ·
Tags: BikePragueIntersportMiniBikePraguedětskézávodynakole




Máte doma malého bikera, který touží zažít jedinečnou atmosféru závodů na kolech? Přihlaste ho na závod Bike Prague, který je určen nejen pro dospělé, ale také pro ty nejmenší a dopřejte mu tak stát se opravdovým závodníkem. Děti si na závodech užijí nejen nezapomenutelný adrenalinový zážitek, ale i spoustu zábavy a příjemných chvil strávených s celou rodinou.

 

V rámci 4. ročníku závodů na horských kolech Bike Prague, jsou letos pro vaše děti připraveny na 13. června 2015 dětské závody Bike Prague, kde si všichni společně užijete příjemné aktivní chvíle! Pro děti i celou rodinu je též připraven bohatý zábavný doprovodný program.  

TIP: Při nákupu jednoho dospělého startovného v síti Intersport jede navíc dítě zadarmo!

V den závodu proběhne přímo v okolí Galerie Butovice bohatý doprovodný program pro děti a rodiče. Závody pro děti Intersport Mini Bike Prague předcházejí těm dospělým na 35 a 65 km. Start dětských závodů je tak naplánován na 13. června 2015 v 10:00. Závodit mohou na trasách 350 metrů až po 3 kilometry.

Nejvýhodněji můžete děti registrovat do 30.dubna. Pokud přihlásíte dítě v jedné registraci společně s dalším bikerem, má startovné pouze za 50 Kč.

K nákupu jednoho dospělého startovného v obchodech Intersport, získáte navíc startovné pro dítě úplně zdarma. Každého malého závodníka čeká na závodě občerstvení a dostane dárky od partnerů závodu.

Pokud nebudou děti do kola zapálené jako vy, můžete je svěřit do naší péče, po celou dobu závodu zajišťujeme hlídání dětí.


Na letošní Bike Prague se přihlásilo
již přes 500 závodníků! Registrace do závodů probíhají na webových stránkách:
www.bike-prague.cz.

TIP: K registraci si můžete zakoupit kvalitní triko Silvini v designu ČEZ Bike Prague 2015 za pouhých 290 Kč. Jedná se o limitovanou edici a jejich počet je omezen.

Reklama





Bez komentářů


Návrat na obsah