IInspirace a Tipy na rodinnou zábavu
obrázek spokojené rodiny
MENU

veselé výlety, zábavná dovolená, rodinné hry a úžasné zážitky pro děti i rodiče

Přejít na obsah

Florida Cape Coral: Levný pronájem vily až pro 6 osob poblíž zábavního parku v Orlandu

rodinnazabava.cz
Vytvořil v Tip na dovolenou ·
Tags: FloridaslevaakceOrlandozábavadovolenápobyt




Dnes jsme při brouzdání po slevových portálech, kde pro vás pravidelně vyhledáváme zajímavé slevy na výlety a zájezdy do zábavních parků, narazili na fantastickou nabídku, která by mohla být pro někoho z vás velice zajímavá.

Pokud sníte o rajské dovolené u moře na Floridě, a k tomu navíc toužíte po návštěvě
centra zábavy – Orlando, ale dodnes zůstávalo jen u snů, neboť je pro vás takováto dovolená cenově nedosažitelná, pak máme pro vás dobrou zprávu. Přestaňte snít, portál nakupvakci.cz nabízí zde pod tímto odkazem, slevové vouchery na pronájem vily až pro 6 osob (rodina, přátelé), na Floridě v Cape Coral, za fantastických 2 790 Kč za celou vilu na 1 noc / dva dny. Původní cena 3 990 Kč - sleva 30 %. Vouchery lze sčítat a prodloužit si tak pobyt na více dní. Například za 7 nocí, tak ušetříte 8 400 Kč a za tyto ušetřené peníze + něco málo navíc, si můžete koupit akční letenku do Orlanda na Pelikán.cz

Za tuto super cenu vás čeká několik nádherných dní pobytu v pohádkovém místě
Cape Coral na pohodové Floridě ve Spojených státech amerických. Tato část Floridy se také nazývá "Benátky Floridy" a to díky největší síti uměle vytvořených kanálů na světě. Kotví tu jachty a celé místo je lemováno palmovými háji.

Ubytováni budete v útulné soukromé vile
Santa Barbara se zahradou. Budete mít také k dispozici služby českého delegáta, neomezené připojení k internetu a kabelovou televizi. Co víc si přát!

Několik dní si můžete užívat dovolenou v
oáze luxusu pod floridským sluncem, obdivovat krásy Floridy, vychutnávat si koupání v moři i plážovou pohodičku na nádherných plážích a popíjet drinky pod palmami...

Pokud však chcete
zažít vyloženě nezapomenutelnou rodinnou dovolenou, která ve vzpomínkách i paměti vás všech zůstane po celý život, pak během dovolené na Floridě navštivte s dětmi nejkrásnější místa a nejlepší zábavní parky na světě, které budete mít na dosah.

Patří vaše děti, případně celá vaše rodina, mezi přívržence Harryho Pottera? Tak právě v americkém Orlandu na Floridě, v tzv. Universal Studios, se nachází ráj filmových fanoušků, kde můžete navštívit osobně Bradavice, a zažít parádní dobrodružství s Harrym Potterem na speciálních zábavních atrakcích. Z populárního dětského filmu zde nechybí ani pokrmy z kouzelnického kotlíku a čarodějnický obchod s kouzelnickými hůlkami a jinými potřebami pro čarování.

Objevit zde můžete i svět jiných známých postav a postaviček z
hoolywoodských trháků. Např. s filmovou Mumií můžete vyzkoušet adrenalinovou jízdu, se Spider-Manem se vznášet nad městem ve 3-D a se Shrekem se pobavit při sledování 4D příběhu.

Na všechny milovníky adrenalinu čeká v
Universal Islands of Adventure pořádná dávka adrenalinu na nejlepší horské dráze v USA - The Incredible Hulk (roller coaster).



V
e floridském Orlandu, městě zábavy pro malé i velké, se nachází řada dalších úžasných zábavních parků, z nichž je nejznámější populární Disney World, jehož sourozence - park Disneyland, najdete i ve Francii a dalších zemích.

Během pobytu na Floridě se můžete vydat za radovánkami i poznáváním krás na další místa, s
tačí si jen vybrat:

- Mořský svět: show s kosatkami, delfíny a tuleni + atrakce,
- Miami: město pláží, boháčů, luxusních jachet a hotelů,
- Tampa,
- Národní park – Wekiwa Springs,
- Cocoa Beach,
- Palm Beach,
- Downtown Disney,
- Gatorland: zábavní park s aligátory,
- City Walk,
- Lake Eola Park,
- Orlando Water Sport Complex: vodní lyžování,
- FAN SPOT AMERICA: městečko se zábavními atrakcemi,
- Golf, Minigolf Disney,
-
University of Central Florida Arboretum: botanická zahrada,
- Nákupy v buticích a posezení ve známých kavárnách, restauracích a barech v Orlandu.

Udělejte radost sobě i dětem a vydejte se do země neomezených možností. Možná už se tato slevová nabídka nebude nikdy opakovat, a to by byla velká škoda propásnout tak skvělou šanci na levnou dovolenou v
oblíbené turistické destinací Florida, kde vládne příjemné počasí po celý rok.

Platnost slevy:
Od 15. 7. do 15. 9. 2015




Reklama



Bez komentářů


Návrat na obsah