IInspirace a Tipy na rodinnou zábavu
obrázek spokojené rodiny
MENU

veselé výlety, zábavná dovolená, rodinné hry a úžasné zážitky pro děti i rodiče

Přejít na obsah

MÁNIE SLEV EURONICS: užijte si své nákupy v týdenní slevové akci

rodinnazabava.cz
Vytvořil v Zajímavosti ·
Tags: manieslevslevyelektroslevamobilyeuronics




Udělejte si radost - pořiďte si na dovolenou a výlety prvotřídní foťák a selfie tyč, vybavte si domácnost moderní TV, pračkou, kávovarem, hotdogovačem, vysavačem či lednicí, dopřejte si nový příliv životní energie se Smoothie mixérem nebo překvapte děti špičkovým tabletem, sluchátky či chytrým telefonem, který jim výhodně koupíte třeba jako odměnu za vysvědčení nebo k Mezinárodnímu dni dětí, v akční Mánii slev.

Tato slevová akce probíhá jen týden od 25. do 31. 5. 2016 ve všech prodejnách a eshopu Euronics. Nejde však o běžný výprodej, ale o akční nabídku slevových kupónů, které si vyzvedněte zde na e-shopu Euronics.cz, a to tak, že do políčka na získání slevy zadejte svůj e-mail a obratem obdržíte slevové kupóny na vybrané zboží, viz obrázek níže.




Kupóny si můžete vytisknout a následně
je použít do 31. 5. 2016 na nákup zboží v kamenné prodejně (kupóny předložte u pokladny) nebo v eshopu, kde jednoduše zadejte číslo slevového kupónu do speciálního políčka v nákupním košíku a sleva se vám automaticky odečte.

Slevy se vztahují na vybrané malé a velké domácí spotřebiče, fotoaparáty a zrcadlovky, mobilní telefony, tablety a notebooky, televizory, TV antény a držáky, powerbanky a selfie tyče.

Pozor: Kupónové slevy nelze kombinovat s jinými slevami a akčními, letákovými a výprodejovými nabídkami.

Užijte si svých 7 dní plných slev v eshopu Euronics >>




Bez komentářů


Návrat na obsah