IInspirace a Tipy na rodinnou zábavu
obrázek spokojené rodiny
MENU

veselé výlety, zábavná dovolená, rodinné hry a úžasné zážitky pro děti i rodiče

Přejít na obsah

Přijďte si s dětmi užít rodinnou zábavu do FunParku Žirafa v ostravském Avion Shopping Parku

rodinnazabava.cz
Vytvořil v Tip na aktivity pro rodiny s dětmi ·
Tags: zabavníparkžirafa



Děti z Prahy a okolí si již nějakou dobu užívají dětské hry a velkolepou zábavu v oblíbeném rodinném zábavním parku Žirafa,
kde se mohou vydovádět i když venku prší, sněží či je větrno.

Letos v
květnu se dočkali otevření tohoto v mnoha ohledech unikátního dětského FunParku Žirafa i rodiny s dětmi v Ostravě, konkrétně v ostravském Avion Shopping Parku. Je skvělé, že si rodinný zábavní park Žirafa mohou užívat děti nejen v Praze, ale již i v Ostravě.


Na děti zde čeká
neuvěřitelné množství nápaditých prolézaček, jedinečné 7D kino či dětské trampolíny. Zábavní atrakce, mezi nimi také autodrom, pojízdná zvířátka, skákací hrad či množství různých skákadel a houpadel, jsou určené zejména pro děti do 10 let. Přijďte si s dětmi užít zábavu pro celou rodinu. Žirafa navíc chystá mnoho doprovodných aktivit.

Hernímu prostoru FunParku Žirafa dominuje obrovská, osm metrů vysoká prolézačka. Celá infrastruktura zábavního parku je přizpůsobena potřebám nejmenších návštěvníků a to včetně zcela nové restaurace IQ Restaurant Paju s nabídkou dětských jídel i denních menu, nápojů, kvalitní kávy ILLY či zmrzliny. K dispozici je zde také cukrárna, popcorn stánek či fresh bar.

Služby FunParku Žirafa ocení rovněž rodiče. Zábavní park totiž nabízí oddělené prostory, které si mohou rodiče pronajmout k uspořádání dětských oslav, třeba těch narozeninových. Samozřejmou službou je také wifi připojení.

V provozu je nový FunPark Žirafa denně
:

-
pátek a sobota od 9:00 hodin do 21:00 hodin,
-
ostatní dny v týdnu od 9:00 hodin do 19:00 hodin.

Základní celodenní vstupné, které zahrnuje vstup do parku a vstup na všechny atrakce, pořídí zákazníci za 190 Kč pro dítě a 50 Kč pro dospělé. Návštěvníci, se ale mohou těšit na snížené celodenní vstupné 130 Kč za dítě a 50 Kč za dospělého, a to v rámci tzv. happy hours. Ty budou od pondělí do čtvrtka od 9:00 hodin do 13:00 hodin.

Ostravský Avion se stal teprve druhým místem v České republice, kde mohou zájemci FunPark Žirafa navštívit. „Je skvělé, že po Praze mají možnost navštívit zábavní park Žirafa i zákazníci našeho ostravského Avionu. Věříme, že si ho oblíbí jak děti, tak rodiče. Nový nájemce, přinášející velkolepou zábavu pro celou rodinu navíc ideálně zapadá do naší koncepce. Naší snahou je neustálé zlepšování služeb, aby se dospělí a děti cítili co nejpohodlněji. V tomto duchu jsme ostatně u nás také nedávno otevřeli dvě nové dětské zóny,“ říká Zuzana Pilipčincová, ředitelka Avion Shopping Park Ostrava.

Zdroj: Tisková zpráva - FunPark Žirafa v ostravském Avionu zve na spoustu zábavy

Reklama




Bez komentářů


Návrat na obsah