IInspirace a Tipy na rodinnou zábavu
obrázek spokojené rodiny
MENU

veselé výlety, zábavná dovolená, rodinné hry a úžasné zážitky pro děti i rodiče

Přejít na obsah

Skvělé únikové hry pro rodinu s dětmi od 10 let, partu přátel, kolegy, studenty...

rodinnazabava.cz
Vytvořil v Tip na aktivity pro rodiny s dětmi ·
Tags: únikováhraslevaúnikovéhryzábavaprorodinuhrátvPraze


[image:image-3]

Pokud hledáte originální kombinaci skvělé zábavy, legrace, logického myšlení a týmové spolupráce, pak jsou únikové hry pro vás tou nejlepší zábavou, která vás mile překvapí, a kterou si budete všichni báječně užívat od začátku až do konce.

"Únikové hry jsou novou formou společenské zábavy a herním hitem"



Přinášíme vám níže tipy na oblíbené únikové hry, jež si můžete s rodinou, partou kamarádů nebo s kolegy či kolegyněmi zahrát v Praze či Uherském Hradišti, a které navíc nyní můžete hrát za zvýhodněnou cenu se slevou až 40%, nebo nahlédněte do této akční nabídky únikových her dle vlastního výběru.


Co je úniková hra a jak se hraje?

Úniková hra nebo také únikovka, je v podstatě zábavná aktivita pro rodinu či partu přátel (dospělí, puberťáci a děti od 10 let), v podobě příběhu, která se dá přirovnat k mixu počítačových her a pevnosti Boyard.

Úniková hra probíhá v místnosti s rekvizitami a reálnými dekoracemi pro danou hru, v které budete s týmem 2 - 5 hráčů logicky plnit úkoly, řešit různé dobře vymyšlené zápletky, hádanky, rébusy, hlavolamy, šifry a přicházet na nápady, jak postoupit dále v hledání indicií a klíčů. Budete si také muset poradit s falešnou stopou a jinými záludnostmi, které vás potkají při úniku z místnosti. V případě potřeby máte k ruce příjemnou a nápomocnou obsluhu. Na to, aby jste vše vyřešili a dostali se ven z místnosti, máte celou hodinu, v některé hře 90 minut. Vítězíte jako celý tým.

Abyste si mohli zahrát, je potřeba si zvolit hru, pronajmout místnost za poplatek a pak už se jen těšit na veselé dobrodružství, které všichni společně prožijete při řešení
zapeklitých logických úkolů.


Únikovka od LOSTroms sleva 36%
hra pro 2 až 4 osoby na 60 minut

[image:image-7]

Vyberte si
ze 3 her:

-
Černý pokoj,
-
Krádež v muzeu,
-
Za hranicemi vědy,

a u
žijte si se svým týmem nevšední zábavu při řešení úkolů, které vám pomohou uniknout z herní místnosti.


Rezervovat hru za akční cenu od 799 Kč >>




Pirátská únikovka od Exit game sleva 40%
hra pro 2 až 5 osob na 60 minut

[image:image-8]

Pojďte se bát, bavit se a báječně si hrát do kajuty, kde vás zamkli piráti
. K tomu, abyste unikli z jejich spárů v časovém limitu 1 hodiny, musíte být všímaví, vypátrat způsob úniku, vyřešit logické i dovednostní úkoly, hádanky a šifry.


Rezervovat hru za akční cenu 599 Kč  >>




Řekněte o únikové hře všem svým dětem a příbuzným nebo svým přátelům a pojďte se bavit trošku jinak než je obvyklé. Možná právě proto se dnes stávají únikové hry velice populární. Žádné sezení doma u PC, mobilu, PlayStationu či tabletu, ale celá rodina pěkně pospolu v zajetí hry a zábavy. Co víc si přát :-)





Bez komentářů


Návrat na obsah