IInspirace a Tipy na rodinnou zábavu
obrázek spokojené rodiny
MENU

veselé výlety, zábavná dovolená, rodinné hry a úžasné zážitky pro děti i rodiče

Přejít na obsah

TIP na výlet - hurá na Lipno do Lego světa Kostkománie

rodinnazabava.cz
Vytvořil v Tip na aktivity pro rodiny s dětmi ·
Tags: lego.vystavavyletlegoland




Počasí se snad konečně na víkend umoudří a bude opravdové léto, to správné počasí na zábavné výlety. Pokud přemýšlíte, kam s dětmi o víkendu vyrazit, pak máme pro vás skvělý tip na výlet do Lego světa v Jižních Čechách.

Teprve nedávno, přesně 30 května 2015, proběhla na Lipně fantastická událost - slavnostní zahájení interaktivní výstavy Kostkománe. Pokud jste na zahájení nedorazili, můžete to napravit a přijít každý den až do 7 září.

Na ploše 1 300 m2 čeká na vaše děti Lego svět moderní a historické architektury (například z oblasti moderní architektury je z kostiček lega postavena Národní knihovna Jana Kaplického), technických modelů, soch, filmů, sci-fi a pohádek. Vše na co se podíváte je postaveno z více nez 6 000 000 kostek stavebnice Lego.

Co musíte rozhodně vidět a navštívit v lego světe na Lipně, je nově
otevřena slavná Škola čar a kouzel v Bradavicích. Jedná se o obrovskou stavbu s plochou téměř 30 m2, která pravděpodobně patří k největším stavbám z LEGO® kostek od jediného stavitele na světě. To si nesmíte nechat ujít!

TIP: Pro všechny ujížděče na kostičkách Lega je tu také německý zábavní park Legoland, který se těší na vaší návštěvu.

Děti se mohou dokonce příjemně zabavit i stavbou z Lego kostek a také v rámci
zábavných tematických animačních programů a soutěží. Tak na co čekáte, hurá za modely z LEGO® kostek, které na vás radostně čekají, stejně jako soutěž o Lego, do které se mohou děti přihlásit na stránkách: www.ujizdimenakostkach.cz

Součástí výstavy je i prodejna LEGO® stavebnic - doporučujeme vám stavebnicový model Zábavní park, který je plný interaktivních prvků anebo model Obří ruské kolo - kolotoč je po poskládání vysoký přes dva metry.

Adresa výstavy Kostkománie:
Sport Arena Lipno
Lipno nad Vltavou 999





Bez komentářů


Návrat na obsah