IInspirace a Tipy na rodinnou zábavu
obrázek spokojené rodiny
MENU

veselé výlety, zábavná dovolená, rodinné hry a úžasné zážitky pro děti i rodiče

Přejít na obsah

Kam s dětmi v létě k moři? Tyto země jsou hitem pro rodinnou dovolenou

rodinnazabava.cz
Vytvořil v Tip na dovolenou ·
Tags: bulharskochorvatskojadranmoředetirodinahit2017rodinnadovolena

V souvislosti se současnou negativní mediální kampaní ohledně migrantů v Řecku, poklesl zájem o dovolenkování na řecké pevnině i řeckých ostrovech. Podobně si vede i Španělsko a Itálie. Nezájem o dovolenou v těchto zemích mají nejen rodiny s dětmi, ale Češi všeobecně, a to i přesto, že v turistických letoviscích probíhá dle cestovních kanceláří vše bez sebemenších problémů, pobyt zde není ničím narušen a turisté se z dovolené v Řecku i ostatních zemí vrací domů spokojeni. Naopak velký zájem se opět po 2 letech dostává Turecku, Egyptu a Tunisku.

Na největší popularitě však kvůli výše zmíněným okolnostem, získávají země, kterých se migrace a různé nepokoje dotýkají velice málo nebo vůbec. Mezi tyto populární a bezpečné země patří znovu objevené Bulharsko a stále populární Chorvatsko a Černá Hora.


V těchto TOP zemích si lze v poklidu užít relaxaci na pláži, koupání, potápění, vyjížďky na lodi, výlety do okolní přírody, za zábavou či kulturními a historickými památkami.



Dle tiskové zprávy od cestovní agentury Invia.cz, je pro letošní rok velkým trendem rovněž "výhodná dovolená". Čechy letos zajímá nejen kam pojedou, ale také za kolik. Výhodně si letos pořídilo dovolenou o 82% více rodin s dětmi i jednotlivců, než tomu bylo v předchozích letech. Lidé více přemýšlí nad výdaji za dovolenou a proto tuto sezónu mají výrazně vyšší zájem o nákup zájezdů v předstihu First Minute nebo naopak na poslední chvíli Last Minute.

Letní dovolenou si výhodně pořizuje čím dál tím více rodin i přes slevové portály, kde si lze zakoupit slevový voucher na vybranou dovolenou, který kupující či obdarovaný, následně uplatní u dané cestovní kanceláře. Tímto zbůsobem lze na dovolené výrazně ušetřit. Rodinnou dovolenou, zájezd, pobyt či ubytování, tak může mít celá rodina až o 70% levněji a k tomu dítě zdarma či jiné výhody.


DOVOLENÁ V BULHARSKU - VŠE PO ČEM SNÍTE

Bulharsko nabízí bezpečnost pro děti i celou rodinu, špičkovou dovolenou za dobrou cenu, krásné písčité pláže s pozvolným vstupem do vody, teplé moře až do října, příjemné počasí, nízké ceny, výtečnou kuchyni, kvalitní potraviny, nádherné přírodní scenérie, které tvoří hory, řeky, pastviny a řadu dalších předností.

Bulharsko se rozprostírá na jihovýchodě Evropy, na Balkánském poloostrově, který omývá Černé moře, jehož vlny mohou v některých místech dosahovat až několikametrové výšky.

Doba letu je krátká, cca za 2 hodiny jste na své vytoužené dovolené.




DOVOLENÁ V CHORVATSKU - NEJOBLÍBENĚJŠÍ DOVOLENKOVÁ DESTINACE

Chorvatsko se u Českých rodin těší velké oblíbenosti, neboť nabízí řadu výhod. V prví řadě je to krátká vzdálenost od ČR, a bezpečné zázemí pro rodiny s dětmi. Dalším plusem jsou atraktivní turistické destinace s krásnými plážemi, čistým a klidným mořem, nádhernou přírodou, historickými památkami, množstvím kulturního i zábavního vyžití.

Milá je na Chorvatsku i typická jadranská pohostinnost, češtině podobná řeč, přijatelné ceny a ochota ubytovat i psa, kterého díky tomu nemusí majitel nechávat doma u sousedů, v psím hotelu apod.

Do Chorvatska Češi nejraději cestují autem nebo autobusem. Na popularitě si získává i letecká doprava, neboť jste na místě za 1,5 hodiny. Mnoho rodin se do Chorvatska vrací znovu a znovu, neboť se pro ně tato země stala srdeční záležitostí, což je pochopitelné...





Bez komentářů


Návrat na obsah