IInspirace a Tipy na rodinnou zábavu
obrázek spokojené rodiny
MENU

veselé výlety, zábavná dovolená, rodinné hry a úžasné zážitky pro děti i rodiče

Přejít na obsah

9+ tipů na vánoční dárky pro děti, které zaručeně zabaví děti i celou rodinu

rodinnazabava.cz
Vytvořil v Tipy na dárky ·
Tags: vánočnídárekdětizábavnédárkyrodinnédárky

Vánoce se kvapem blíží, a jelikož portál rodinnazabava.cz je zaměřen na rodinnou zábavu, máme pro Vás 8 tipů na zábavné vánoční dárky pro děti, které vaše ratolesti zaručeně potěší i zabaví, a stejně tak i vás rodiče, případně prarodiče.


Všechny dárky z našich tipů zapojí
celou rodinu do hry, při které se budete společně s dětmi báječně bavit, což je pro každé dítě ten nejkrásnější vánoční dárek pod sluncem.




Multifunkční herní stůl s 15 hrami GAMESPLANET®




Obrovsky zábavný hrací stůl pro 15 her, je skvělou hračkou pro celou rodinu, sourozence a hry s kamarády/přáteli.

Hrací pole a veškeré příslušenství (tága, koule, pálky, puk, karty, kostky, figurky a mnoho dalšího) jsou umístěna prakticky pod každou hrací deskou, takže je máte vždy po ruce.

Rozměry:
cca 125 x 103 x 82 cm (d x š x v)

Obsah celého souboru:
  • stolní fotbálek vč. 2x míček
  • kulečník vč. 2 x tágo, sada koulí, křídy, trojúhelník
  • stolní tenis vč. 2 x pálka na stolní tenis, síťka, 2x míček
  • stolní hokej vč. 2 x pálka, 2x puk
  • bowling vč. 10 x kuželka
  • dáma vč. žetonů
  • šachy vč. figurek
  • shuffleboard vč. 6 disků
  • Black Jack vč. karet
  • backgammon vč. žetonů
  • kostky vč. pohárku a kostek
  • ruleta vč. rulety a chipů
  • curling vč. disků
  • skat vč. karet
  • poker vč. karet





3D hlavolam Teddies - Bludiště

Tento revoluční 3D hlavolam je dokonale promyšlenou hračkou pro děti i rodiče, která skvěle procvičí mozkové závity, zručnost a spolupráci ruky s okem. Děti se musí při hře koncetrovat a přemýšlet, čímž si dokonale procvičují mozek, a díky tomu jim učení půjde mnohem lépe.

3D hlavolam Spin Master Perplexus

Nejlepší na tomto hlavulamu je, že si můžete  všichni společně hrát a soutěžit, kdo dřív zdolá s malou, kovovou kuličkou obtížné a záludné překážky nastražené v bludišti uvnitř průhledné plastové koule.

To mě zajímá >




Létání ve větrném tunelu pro jednoho nebo celou rodinu



Létání ve větrném tunelu, je unikátní a nejpopulárnější zážitek v ČR a mohou si ho užívat děti od 5 let, teenageři i dospělé osoby.

Můžete si zvolit létání ve vzduchu, VR realitu (volný pád vesmírem, skok padákem nad Prahou, vyhlídkový let nad Manhattanem nebo skok padák nad španělským pobřežím) nebo kombinovaný balíček = létání a simulace volného pádu z letadla + virtuální realita.

WOW...to bude skvělá zábava :-)

To mě zajímá >




Dřevěné puzzle s vaší rodinnou fotografií + dárkové balení zdarma


Kdo by neznal puzzle. Snad každé dítě si alespoň jednou vyzkoušelo poskládat puzzle s nějakým komerčním obrázkem pejska či postaviček z večerníčka, ale skládat z maličkých kousků obraz, na kterém se pomaličku objevuje dítě samo a k tomu i celá jeho rodina, to je teprve zážitek. Té legrace co si u skládání obrázku užijete, až syn nebo dcera s radostí prohlásí „ jé, já mám ucho tatínka“ a dcera se zasměje a řekne „ to já mám nohu maminky“ a maminka s úsměvem na tváři zakřičí „jé Janičko, já mám tvůj nosánek“. Nakonec poskládáte všichni společnou rodinnou fotografii, kterou si můžete dát na zeď jako obrázek anebo skládačku dát do krabičky a vrátit se k ní kdykoliv se synovi nebo dceři bude chtít. Skládat mohou děti i s babičkou či s kamarády…



Fotografie na puzzlech nemusí být jen rodinná. Vlastní puzzle si můžete jednoduše online navrhnout např. s fotem vašeho domácího mazlíčka nebo jen s fotkou dětí samotných. Vložit do vlastního návrhu na puzzle můžete i text, například „Naše šťastná rodina“.  Jaký motiv a popisek zvolíte, je jen a jen na vás, důležité však je, aby byly děti z obrázku nadšené a zároveň mile překvapené.






Jízda na realistickém simulátoru F1


Ještě nikdy si vaše děti nevyzkoušely jízdu ve formuli 1 na simulátoru? Tak to musíte napravit, neb jde o zážitek na celý život.



Dopřejte synovi či dceři plných 30 - 90 minut parádní jízdy ve špičkovém simulátoru Formule 1. Při simulační jízdě na slavných okruzích světa, může jet syn/dcera sám/a a zažívat tak na vlastní kůži nepopsatelné pocity z rychlé jízdy ve formuli, které zažívají slavní závodníci F1, nebo si můžete všichni společně parádně zazávodit. Závody lze jezdit ve 2 až 5 osobách, takže můžete soupeřit mezi sebou.

Podívejte se na video, jak to probíhá při jízdě na simulátoru F1



Jízda na simulátoru F1 je nádherný dárek, který si báječně užije nejen váš obdarovaný syn či dcera, ale případně i vy rodiče, děda, bratr nebo třeba i sestřenice, pokud je soutěživá. Tento dárek je šitý na míru všem milovníkům F1 a rychlé jízdy, a to od výšky 161 cm.




Taneční podložka X-Pad pro připojení k PC/MAC


Taneční podložka X-Pad baví děti, teenegery i dospělé.

Tuto fantastickou taneční podložku nebo také taneční koberec, si všechni bez rozdílu věku okamžitě zamilují, neboť každému umožní po připojení USB k počítači, tančit doslova JAKO BŮH za pomoci akčních a populárních simulátorů tance.

Taneční podložka X-Pad je zkrátka vstupenkou do světa zábavy v rytmu hudby, tance a pohybu. Podložka skvěle zabaví samotné dítě/děti, tátu, mámu, přátele, kamarády, celou rodinu..., a to v domácím prostředí i mimo něj. Podložka je rovněž ideální parťák na oslavy narozenin, večírky, párty apod.

Taneční podložka je vhodným dárkem pro úplné začátečníky i pokročilé. Zkrátka pro všechny holky, kluky, rodiče... kteří rádi tančí a milují zábavu...






Rodinná hra Scrabble


Pod žádným stromečkem by neměla chybět klasická rodinná hra, která se hraje u stolu případně na zemi. Žádné PC či Play station, ale stará dobrá klasika v podobě nejpopulárnější rodinné hry na světě ve stylu křížovky - Scrabble, s níž se báječně zabaví celá rodina.



Při hře Scrabble se prověří a rozšíří slovní zásoba a zároveň se trénují kombinační schopnosti a postřeh všech hráčů.

Tato jedinečná hra se hraje ve 2-4 hráčích ve věku od 10 let.





Létající ryba AIR SWIMMERS


Rozhodnete-li se pro tento dárek, v podobě létající RC ryby AIR SWIMMERS, tak se připravte na pořádnou porci zábavy.

Děti si zábavu s rybou doslova užijí plnými doušky a ani vy rodiče nezůstanete ochuzeni o dojemné okamžiky. Rybu lze vzít i ven a pobavit tak kolemjdoucí :-) Tato Létající RC ryba byla loni dárkovým hitem a letos tomu není jinak. Podrobné informace o RC rybě AIR SWIMMERS, najdete na Dárkovém rádci zde, kde můžete shlédnout i video jak se ryba chová v akci :-) Najdete zde také tip, kde rybu zakoupit.





Výlet do zábavního parku nebo aquaparku




Není na světě nic krásnějšího, než vidět upřímnou dětskou radost z dárku. A pokud toužíte vidět vaší dceru nebo syna navíc skákat radostí, tak jí/mu darujte výlet do zábavního parku. Mezi nejoblíbenější zábavní rodinné parky patří německý Legoland (otevřeno duben - listopad), německý Vodní ráj Tropical Islands (otevřeno celoročně), polský park Energylandia otevřeno duben - říjen, v zimě jen výjimečné dny na Zimní království) a francouzský Disneyland (otevřeno celoročně).


Dopřejte dětem něco výjimečného. Vezměte je do země pohádek, kouzel, fantazie her a nespoutané zábavy. Prožijte společně báječný den, na který nikdy v životě nikdo z vás nezapomene.


TIP:
Další nápady a tipy na krásné dárky pro děti i dospělé, najdete na portálu DÁRKOVÝ RÁDCE


Veselé Vánoce a spoustu zábavy přeje vám i vašim dětem, redakční tým portálu Rodinná zábava :-)





Zdroj článku:


1 komentář
Průměrné hodnocení: 110.0/5
Petra
2022-09-13 22:43:24
Zábavné dárky, kdy něco zažijete, jsou nejlepší. Líbí se mi tip na jízdu ve formuli, ale taky na jízdu tankem. Dneska už je možné, že ho ve vojenském areálu můžete i řídit. Takže to jsou super dárky pro tátu, manžela, bráchu... Mám zkušenosti s tímto shopem https://www.impresio.eu/products-list/vojenske-zazitkove-darky a ještě se mi líbí jízda v Ferrari nebo Lambem a samozřejmě vyhlídkové lety...


Návrat na obsah